Nastopajoči

Trkaj

terkajRok Terkaj, bolj znan pod imenom Trkaj, je pisec besedil, novinar, popotnik, dvakratni slovenski zmagovalec v freestyle battlu in univerzitetni diplomirani teolog. Z rapom se ukvarja že od leta 2001. Je velik ljubitelj živali, med drugim je skupaj z znanimi slovenskimi vegani in vegetarijanci sodeloval pri snemanju spota “Med prazniki pomislite tudi na živali”.
Več: www.facebook.com/Trkaj

 

 

 

Ifeel

ifeelIFEEL je hrvaški aktivistični raper, ki v svojih besedilih neposredno pove, kaj se dogaja z živalmi na farmah in v zavetiščih. Besedila so napisana iz perspektive živali, da se poslušalec lahko vživi v njene strahove, jezo, razočaranje, a po drugi strani tudi v veselje, srečo in hvaležnost. IFEEL je zagotovo eden izmed glasbenikov, ki daje glas živalim.
Več: www.musicifeel.com

 

 

 

Jasmina Lozar

jasmina_lozar

Glasbenica, fotografinja in udeleženka tekmovanja X Faktor.
Več: www.facebook.com/lozarjasmina

 

 

 

 

 

The Rusks

the_rusks

Trio The Rusks (Prepečenci), bo ponudil sveže prepečene glasbene dobrote.
Več: www.facebook.com/simonandtherusks

 

 

 

 

 

Romana Stojšek

romana-stojnsekRomana je mlada modna oblikovalka iz Rogaške Slatine. Pri oblikovanju uporablja naravne in umetne materiale. Predstavila se bo s kolekcijo z naslovom Pomladna svoboda 70-ih. Kolekcijo zaznamujejo preproste, barvite in igrive kombinacije bombažnih tkanin.

 

 

 

 

 

Katja Vozel

katja_vozel_2Za Katjo je bil ples ob drogu ljubezen na prvi pogled. To je šport, s katerim pridobiš moč, gibljivost in eleganco.