Sponzorji in podporniki

Na tem mestu se najlepše zahvaljujemo vsem sponzorjem in podpornikom, ki so pomagali pri organizaciji Vegafesta. Vsako leto s pomočjo sponzorjev organiziramo bogat srečelov, sodelujemo pri promociji veganske hrane in izdelavi brošur. Hvala, brez vas nam ne bi uspelo!

ZLATI SPONZOR VEGAFESTA: VegFund
VegFund empowers vegan activists worldwide by funding and supporting effective outreach activities that inspire people to choose and maintain a vegan lifestyle. Since its inception, VegFund has supported thousands of vegan outreach projects in dozens of countries. Hundreds of thousands of VegFund sponsored vegan food samples, along with educational literature, have been distributed to the public. In the online video outreach programs, tens of millions of online viewers have seen vegan educational videos, with hundreds of viewers every day expressing their intent to go vegan.

SREBRNI SPONZOR VEGAFESTA: PlanaPlus
PlanaPlus je znamka podjetja Pomurske mlekarne, ki je leta 2021 vstopila na trg alternativnih rastlinskih napitkov. V ponudbi imajo napitke iz riža, ovsa in kokosa, ki so obogateni s kalcijem ter vitaminoma B12 in D. Ne vsebujejo laktoze, glutena in dodanega sladkorja, zato so primerni tudi za alergike. Rastlinske napitke PlanaPlus lahko kupite v vseh Interšparih po Sloveniji, v večjih Tuših in Jagrih.

SPONZOR JEDILNICE VEGAFESTA: Bakina Tajna
Bakina Tajna je hrana za dušo. Kombinacija tradicije in sodobnosti, ki ji je uspelo ohraniti duh časa, ko je bila hrana popolnoma naravna in ko so ljudje imeli dovolj časa za uživanje v sadovih svojega dela. Vsak kozarec napolnijo z modrostjo in znanjem svojih babic ter ščepcem sodobnega časa. Recepti, ki jih uporabljajo, so stari več stoletij, njihova največja skrivnost pa je v počasni, tradicionalni pripravi ročno izbranega sadja in zelenjave iz neokrnjene narave. Tako sladki kot tudi slani izdelki Bakina Tajna so popolnoma veganski in brez glutena.

Brošura vegafesta

Prenesite si brošuro Vegafesta v formatu PDF.

 

Spremljaj naše dogajanje na Facebook dogodku!